Royale twee-onder-één-kapwoningen

De laatste fase van het plangebied is het meest westelijk gelegen deel, waar de opzet uiterst ruim is.

Momenteel wordt er gewerkt aan de verdere ontwikkeling van acht zeer royale twee-onder-een-kapwoningen die een statige verschijning binnen het straatbeeld zullen geven.

De woningen zijn gelegen aan een doodlopende straat waardoor het plan, mede door de ruime opzet, veel rust uitstraalt. De kavels waar de woningen op zijn gelegen grenzen aan het water en hebben een oppervlak vanaf circa 400 m2. De woningen zelf hebben een woonoppervlak van circa 200 m2 en zijn beschikbaar in twee varianten.

In verkoop:

Najaar 2020

Aantal woningen: 8

Woonoppervlak: ca. 197 – 201 m2

Perceeloppervlak: ca. 400 – 520 m2

Slaapkamers: 4 (uit te breiden tot 6)

Prijsindicatie: nog niet bekend

Ruimte

Niet alleen van buiten wordt ruimte ervaren, ook de indeling van de woningen is royaal. Via de entree zijn de zeer ruime woonkamer en eetkamer met open keuken te bereiken. De woonkamer en eetkamer met open keuken hebben een gezamenlijk oppervlak van circa 65 m2. De schuifpui aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot de ruime tuin waar altijd wel een plekje in de zon te vinden is.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waaronder de master bedroom. Tevens bevinden zich op deze verdieping de badkamer en een sperraat toilet. De zolder biedt een extra mogelijkheid om de woning nog verder uit te breiden.

Zowel aan de binnen als de buitenzijde wordt met oog voor detail en materiaalgebruik aandacht besteed aan de afwerking van deze uiterst riante woningen.

Variant 1

Variant 2

Woonwens

Omdat iedereen eigen woonwensen heeft bieden wij ook bij deze woningen ruimte voor personalisering.

Door middel van opties kan je de woning bijvoorbeeld uitbreiden met extra (slaap)kamers, kiezen voor een dakkapel op zolder óf kan je een nog ruimere woonkamer creëren door te kiezen voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Door ensuite deuren tussen de woonkamer en de keuken te plaatsen is de ruimte deelbaar in twee aparte ruimtes.

Duurzaamheid

De woningen in deze fase worden gerealiseerd met een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0,0. Kort gezegd betekend dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lage energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een bodemwarmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

Wist je dat een aantal banken meer financieringsruimte geeft bij de aankoop van een duurzame woning? Zo betaal je bij een Triodos Klimaat Plus Hypotheek nog maar 1,05% rente (rentestand 24 juni 2020) bij een looptijd van 10 jaar!