Park Waterrijk

Wester Ende is de laatste fase van het nieuwbouwproject Park Waterrijk. Park Waterrijk bevindt zich aan de zuidzijde van Hekelingen en vormt de grens tussen het dorp en het polderrijke landschap.

Het project bestaat uit 99 grondgebonden woningen, waarvan er inmiddels 72 zijn gerealiseerd en momenteel 19 in aanbouw zijn. Met 8 woningen is Wester Ende de laatste fase in het plangebied. Besluit je een woning in Wester Ende te kopen? Dan kom je bij oplevering te wonen in een volwassen wijk die helemaal af is!

.

.

Dorps wonen aan de polder

Wie naar Hekelingen rijdt kan de polderlandschappen die om het dorp heen liggen niet missen. De sportieveling pakt de fiets en maakt een rit langs het Spui – die de Oude Maas en het Haringvliet met elkaar verbindt – en rijdt zonder het te merken het Nationaal Landschap Hoeksche Waard in, waar de ongekende vergezichten, kronkelende kreken en slingerende dijken je tegemoetkomen.

Park Waterrijk heeft een ruime dorpse opzet, gecombineerd met water en groen straalt het de rust uit die een woonomgeving verdient. Wonen in Park Waterrijk typeert zich door de gemoedelijkheid. De rust van de polder daagt uit om de natuur te verkennen en de nabijheid van Spijkenisse biedt genoeg mogelijkheden voor stedelijke levendigheid.

.

Diversiteit

Park Waterrijk kenmerkt zich door de verscheidenheid aan woningtypologieën. Zo bestaat de wijk uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande villa’s, herenhuizen en waterwoningen. De uitgebreide keus en de afwisselende architectuur maakt dat er voor ieder wat wils is.

Daarnaast worden alle woningen aangeboden met een ruime keus aan ruwbouwopties. Hierdoor kan elke woning in Park Waterrijk uniek zijn!