Nieuws


Verkoop gestart!

Het is zover! De verkoop van de 8 twee-onder-één-kapvilla’s van Wester Ende is gestart! De verkoopdocumentatie is te downloaden op de website.

Liever een hardcopy? Alle verkoopdocumentatie is ook af te halen bij de makelaars. Hier kan je ook gelijk terecht voor al je vragen. In verband met de coronamaatregelen vragen wij je hiervoor eerst telefonisch een afspraak te maken.

Lees verder


Wij zijn er klaar voor!

Morgen is het zover! Dan start de verkoop van de 8 twee-onder-één-kapvilla’s van Wester Ende! Dit is de laatste mogelijkheid op een nieuwbouwwoning in Park Waterrijk. Wil je in aanmerking kom voor één van de 8 twee-onder-één-kapvilla’s in Wester Ende? Lever dan het ingevulde inschrijfformulier in bij één van de makelaars of mail deze naar spijkenisse@ooms.com of info@tw3.nl. Alleen inschrijvingen die zijn ontvangen voor maandag 7 december 2020 17.00 uur nemen wij mee in de eerste toewijzingsronde,

Lees verder


Behaal nu jouw Ooms haalbaarheidscertificaat

Sinds 6 november is het mogelijk om een afspraak met Ooms Financieel Adviseurs te maken voor Wester Ende (dit gesprek is geheel vrijblijvend). Tijdens dit gesprek worden alle ins en outs van een nieuwbouwfinanciering met je besproken en ontdek je wat jouw te verwachte maandlasten worden.

Lees verder


Veel belangstelling voor Wester Ende

Op vrijdag 27 november gaat het project Wester Ende in verkoop. Vanaf 12:00 uur is de verkoopdocumentatie te downloaden op de website. Alle verkoopdocumentatie is vanaf dat moment ook af te halen bij de makelaars.

Lees verder


Verkoop Wester Ende start op 27 november

Vrijdag 27 november om 12:00 uur start de verkoop van alle twee-onder-één-kapvilla’s van Wester Ende! Dit is de laatste fase van Park Waterrijk. De allerlaatste mogelijkheid dus om in deze nieuwe wijk van Hekelingen een nieuwbouwvilla te bemachtigen.

Lees verder


 De laatste fase van Park Waterrijk gaat bijna in verkoop!

Wester Ende, de laatste fase van Park Waterrijk, gaat dit jaar nog in verkoop. De acht twee-onder-één-kapvilla’s van Wester Ende zijn gelegen aan de zuidzijde van Hekelingen en vormen de grens tussen het dorp en de polder. De energieneutrale villa’s zijn gelegen op ruime kavels, grenzend aan het water. Dit is je laatste kans op een nieuwbouwwoning in Park Waterrijk.

Lees verder


Het is bijna zover: Wester Ende gaat binnenkort in verkoop

Met acht karakteristieke energieneutrale geschakelde villa’s is Wester Ende de laatste fase van Park Waterrijk. De allerlaatste mogelijkheid dus om in deze nieuwe wijk van Hekelingen een nieuwbouwvilla te bemachtigen.

In Wester Ende is het mogelijk om zowel natuurlijk als stedelijk te leven. Wonen in Wester Ende is wonen in de vrije natuur, met Spijkenisse binnen handbereik. Zo kan je een heerlijke fietstocht door de polder maken of na een middag shoppen in Spijkenisse lekker op een terras gaan zitten.

Lees verder


Nieuwe website Wester Ende door Park Waterrijk

Na een succesvolle verkoop van Park Waterrijk fase 4 is de website van Park Waterrijk nu aangevuld met het aanbod van de laatste fase in dit plangebied: Wester Ende.

Wester Ende is gelegen aan de meest westelijke zijde van het plangebied en bestaat uit 8 karakteristieke twee-onder-één-kapwoningen die een statige verschijning in het straatbeeld zullen geven.

Lees verder


Park Waterrijk fase 4 uitverkocht

Na een goedbezochte Start Verkoop zijn alle woningen van de vierde fase van Park Waterrijk binnen een aantal weken verkocht. Deze fase bestaat uit 19 woningen met een zeer divers aanbod van waterwoningen tot rijwoningen en een vrijstaande villa. De voorbereidende grondwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang en de start bouw staat gepland voor eind mei / begin juni van dit jaar. Inmiddels is er gestart met de ontwikkeling van de volgende (en tevens laatste) fase van Park Waterrijk. Deze fase bestaat uit 8 zeer royale twee-onder-één-kapwoningen.

Inschrijven kan nog tot maandag

De inschrijving voor de 19 woningen van Park Waterrijk fase 4 sluit bijna. Nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel, want aanstaande maandag 11 november om 12.00 uur sluit de inschrijving.

Vandaag is de koopovereenkomst van de laatste Vrijstaande Villa in Park Waterrijk Zuid getekend. Dat betekend dat de Villa in fase 4 uw allerlaatste kans is om vrijstaand in Park Waterrijk te wonen. Ook de Twee-onder-één-kapwoningen, Rijwoningen en Waterwoningen worden na deze fase niet meer aangeboden. Energieneutraal wonen in Hekelingen, nu kan het nog.

Lees verder


Verkoop Park Waterrijk fase 4 gestart!

Afgelopen zaterdag is de verkoop van de 19 woningen van Park Waterrijk fase 4 gestart. Tijdens de start verkoop hebben wij ruim 200 geïnteresseerden gesproken. Wij zijn dan ook erg blij met de opkomst! Spreekt de typische ‘Park Waterrijk woning’ u aan? Zorg dan dat u deze week inschrijft, want dit is de laatste fase waarin deze woningen worden gerealiseerd. De inschrijving sluit maandag 11 november om 12.00 uur.

Lees verder


Komt u morgen ook naar de Start Verkoop?

Morgen is het zover! Dan is de start verkoop van de 19 woningen in Park Waterrijk fase 4. Hier kunt u alle verkoopdocumentatie in ontvangst nemen. Ook staat het complete verkoopteam klaar om u alles over de woningen te vertellen.

Lees verder


Prijzen en indicatie maandlasten

De website van Park Waterrijk fase 4 is aangevuld met de prijzen. Bekijk per bouwnummer wat de v.o.n.-prijs is en bepaal welke woning het beste bij u past. Om u te helpen bij uw keus geven wij u ook een indicatie van de maandlasten voor de financiering van de woning.

Lees verder


Bekijk de nieuwe plattegronden van de woningen in fase 4

De website van Park Waterrijk fase 4 is aangevuld met nieuwe plattegronden. Hierdoor krijgt u een nog betere indruk van de ruimte en hoe u de woning kan indelen.

Lees verder


Park Waterrijk fase 4 in verkoop. Save the date!

Park Waterrijk fase 4 gaat in verkoop! 8 grote twee-onder-één-kapwoningen, 6 prachtige waterwoningen, 4 smaakvolle rijwoningen en 1 royale vrijstaande villa. Welke woning je ook kiest, één ding is zeker: de woning is energieneutraal en daarmee klaar voor een mooie toekomst!

Lees verder


Preview fase 4 op Woonmarkt Nissewaard

Aanstaande dinsdag is de Woonmarkt Nissewaard. Op deze woonbeurs geven wij een eerste preview van de woningen die in fase 4 gerealiseerd gaan worden. Krijg een indruk van hoe de woningen er uit komen te zien en laat je meer vertellen over de duurzaamheid en de planning.

Lees verder


Fijne feestdagen vanuit Park Waterrijk!

Lees verder


Nog enkele woningen in Park Waterrijk Zuid beschikbaar!

Na een succesvolle inschrijvingsronde zijn er nog enkele Hofvilla’s beschikbaar. De Hofvilla’s zijn gelegen aan een karakteristiek hofje dat op enige afstand van de openbare weg is gelegen. In combinatie met de royale percelen kunt u hier in alle rust wonen.

Lees verder


Prijzen Park Waterrijk Zuid bekend

De prijzen van de woningen in Park Waterrijk Zuid zijn bekend! Ga nu naar de website van Park Waterrijk en kijk wat jouw favoriete woning kost. Geïnteresseerd om een woning te kopen? Vul dan het interesseformulier in en één van de projectmakelaars neemt contact met je op.

Lees verder


Exclusieve Sneak Preview Park Waterrijk Zuid

In november zullen de woningen van Park Waterrijk Zuid in verkoop gaan. Om u als geïnteresseerde alvast een indruk te geven van de woningen nodigen graag uit voor een exclusieve Sneak Preview. Hierbij presenteren wij u niet alleen de woningen maar vertellen wij u ook meer over het hoge duurzaamheidsniveau waarmee de woningen worden gerealiseerd en de extra financieringsmogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Lees verder


Park Waterrijk Zuid binnenkort in verkoop

De naam verraadt het al een beetje, Park Waterrijk Zuid is gelegen aan de zuidrand van het plangebied. Het deelplan bestaat uit twaalf villa’s en vormt de grens tussen de bebouwing van het dorp en de polderlandschappen.

Lees verder


Fase 4, 5 en 6 in voorbereiding!

De 18 woningen welke in fase 3 worden gerealiseerd zijn inmiddels ruim anderhalve maand geleden in verkoop gegaan en momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de volgende fasen. Binnen dit plan bieden wij u nog meer mogelijkheden in woningtypen en middels een ruim aanbod aan opties is er voldoende ruimte voor uw persoonlijke smaak.

Lees verder


Veel belangstelling voor de start verkoop van fase 3

Op zaterdag 20 januari is de verkoop gestart van het plan Park Waterrijk fase 3. In het Dorpshuis aan de Lede 13 in Hekelingen kon vanaf 11.00 uur de verkoopdocumentatie worden opgehaald. Tevens waren de projectontwikkelaar en makelaars aanwezig om een toelichting te geven op het plan en de verkoopdocumentatie. Veel belangstellenden zijn langs geweest om zich te laten informeren.

Lees verder


REMINDER: Start verkoop!

Op zaterdag 20 januari 2018 start de verkoop van het plan Park Waterrijk Fase 3 in het Dorpshuis aan de Lede 13 in Hekelingen. U bent daar vanaf 11:00 uur tot 13:00 uur van harte welkom om u uitgebreid te informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

Lees verder


Start verkoop fase 3 in het dorpshuis

Op zaterdag 20 januari 2018 start de verkoop van het plan Park Waterrijk Fase 3 in het Dorpshuis aan de Lede 13 in Hekelingen. U bent daar vanaf 11:00 uur tot 13:00 uur van harte welkom om u uitgebreid te informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

Lees verder


Fase 2 de bouw is in volle gang!

De bouw van de 24 woningen van fase 2 is alweer enige tijd geleden van start gegaan. De voortgang van de bouw verloopt voorspoedig en de (voorlopige) prognose is dat de woningen aan het einde van het 1e kwartaal in 2018 opgeleverd zullen worden.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Inschrijven nieuwsbrief

Like ons op Facebook