Ontdek Hekelingen

Het beste uit twee werelden, dat is wonen in Hekelingen! Wonen in een groen- en waterrijk gebied, maar ook in de buurt van veel voorzieningen. Hekelingen ligt direct naast Spijkenisse, waar scholen, openbaar vervoer, winkels en restaurants aanwezig zijn. Hekelingen zelf ademt een rustige sfeer uit met uitzichten over de polder en grenst aan Nationaal Landschap Hoeksche Waard. Dit polderlandschap kenmerkt zich door ongekende vergezichten, kronkelende kreken en slingerende dijken.

Dorps wonen

Door de ligging is Hekelingen een unieke plaats binnen de randstad. Aan de zuidzijde kan je volop genieten van de landelijke sferen, waarbij je niet alleen geniet van wat de natuur te bieden heeft. Zo kan je een dagje naar het strand in Bernisse, een terrasje pakken in de schilderachtige haven van Oud-Beijerland of een stukje varen op het Spui.

Stedelijk leven

Op ongeveer tien minuten fietsen van het dorp bevindt zich het centrum van Spijkenisse. Doordat de stad Spijkenisse zich heeft ontwikkeld, voorziet het in alle behoeften. Met keus uit circa 250 winkels is er voldoende aanbod om een middag te gaan shoppen en elke laatste zondag van de maand is het koopzondag. Geef na het shoppen de voeten wat rust door een drankje te doen bij één van de vele barretjes of ga lunchen bij een eetcafé.

Heb je overdag andere dingen te doen? Geniet dan na een heerlijk diner van een avondje vermaak bij theater De Stoep, waar landelijk bekende optredens plaatsvinden, of ga naar de bioscoop.

Natuurlijke omgeving

Wester Ende wordt ruim opgezet en alle woningen grenzen met het perceel aan het water, zodat je letterlijk aan het water en in het groen woont.

Hoe gevarieerd het project ook wordt, je hebt met jouw buurtbewoners in ieder geval één ding gemeen. Je woont in een groene, waterrijke omgeving. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen en aan de andere kant het groene polderland en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur.

Bereikbaarheid

Hekelingen is een dorp op het eiland Voorne-Putten, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Aan de zuidzijde van Hekelingen wordt dit nieuwbouwproject gerealiseerd.

Heb je toch verlangen naar een grotere stad? Door de directe metroverbinding in Spijkenisse of via de A15 ben je binnen dertig minuten in het centrum van Rotterdam.