Het plan

Park Waterrijk is een nieuwbouwproject aan de zuidzijde van Hekelingen. Het project bestaat uit ca. 100 grondgebonden woningen, waarvan er inmiddels 42 zijn gerealiseerd. Het plan heeft een ruime dorpse opzet, gecombineerd met water en groen straalt het de rust uit die een woonomgeving verdient.

Met de realisatie van eerste twee fasen en de bouw van fase 3 begint Park Waterrijk goed vorm te krijgen. Naast de voor Park Waterrijk kenmerkende vrijstaande villa’s en twee- én vier-onder-een-kapwoningen uit de vorige fasen zal het plangebied ook voorzien in nieuwe woningtypen.


Park Waterrijk Zuid – Herenhuizen

Dat er vrijstaande woningen met een woonoppervlak vanaf 174 m2 op kavels van 400 m2 tot ruim 1000 m2 worden gerealiseerd geeft al aan dat de opzet van deze woningen ruim is. Door het toepassen van een hofjesstructuur – en bij sommige woningen zelfs een eigen oprit! – zijn de woningen op enige afstand van de openbare weg gelegen, wat dit een rustig karakter geeft.

In Park Waterrijk Zuid is nog één woning beschikbaar.

Meer over Park Waterrijk Zuid


Park Waterrijk Fase 4 – Waterwoningen

De waterwoningen hebben met hun nautische architectuur een verfrissende werking op het plan. Wat de tweelaags woning kenmerkt is de unieke ligging, waarbij de grote uitkragende terrassen van totaal ca. 30 m2 een fijn uitzicht geven over het water. De woningen hebben een woonoppervlak van ca. 125 m2 en zullen in het vierde kwartaal van 2019 in verkoop gaan.

Doordat de waterwoning relatief veel woonoppervlak op de begane grondvloer heeft, biedt dit de mogelijkheid om op deze woonlaag een slaapkamer met badkamer te realiseren. Ideaal voor senioren!

Meer over Park Waterrijk fase 4


Park Waterrijk Fase 5 – Royale twee-onder-een-kapwoning

De riante woningen hebben een statige verschijning binnen het straatbeeld van Park Waterrijk. Dit deel van het projectgebied is ruim opgezet met kavels vanaf 400 m2 en een woonoppervlak groter dan 200 m2.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn gelegen aan het water. Met oog voor detail en materialisatie wordt aandacht besteed aan de afwerking van deze woningen die naar verwachting begin 2020 in verkoop gaan.


Interesse formulier

Geïnteresseerd in dit mooie project? Vul dan het formulier in op de contactpagina.

Naar contact

Gerealiseerd