Het plan

Park Waterrijk is een nieuwbouwproject aan de zuidzijde van Hekelingen. Het project bestaat uit ca. 100 grondgebonden woningen, waarvan er inmiddels 42 zijn gerealiseerd. Het plan heeft een ruime dorpse opzet, gecombineerd met water en groen straalt het de rust uit die een woonomgeving verdient.

Met de realisatie van eerste twee fasen en de bouw van fase 3 begint Park Waterrijk goed vorm te krijgen. Naast de voor Park Waterrijk kenmerkende vrijstaande villa’s en twee- én vier-onder-een-kapwoningen uit de vorige fasen zal het plangebied ook voorzien in nieuwe woningtypen.

 

Park Waterrijk Zuid

Park Waterrijk Zuid bestaat uit 10 vrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kapwoningen. Dat er woningen met een woonoppervlak vanaf 174 m2 op kavels van 400 m2 tot ruim 1000 m2 worden gerealiseerd geeft al aan dat de opzet van deze woningen ruim is. Door het toepassen van een hofjesstructuur – en bij sommige woningen zelfs een eigen oprit! – zijn de woningen op enige afstand van de openbare weg gelegen, wat dit een rustig karakter geeft.

Alle woningen in Park Waterrijk Zuid zijn verkocht.

Meer over Park Waterrijk Zuid


Park Waterrijk fase 4

Fase 4 telt in totaal 19 woningen en bestaat uit de in Park Waterrijk bekende rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woning. Daarnaast wordt in deze fase een nieuw woningtype geïntroduceerd: De waterwoning. Deze woningen hebben met hun nautische architectuur een verfrissende werking op het plan. Wat de tweelaags woning kenmerkt is de unieke ligging, waarbij de grote uitkragende terrassen van totaal ca. 30 m2 een fijn uitzicht geven over het water. 

Fase 4 is momenteel in verkoop

Meer over Park Waterrijk fase 4


Park Waterrijk fase 5

Deze riante twee-onder-één-kapwoningen hebben een statige verschijning binnen het straatbeeld van Park Waterrijk. Dit deel van het projectgebied is ruim opgezet met kavels vanaf 400 m2 en een woonoppervlak groter dan 200 m2.

De woningen zijn gelegen aan het water. Met oog voor detail en materialisatie wordt aandacht besteed aan de afwerking van deze woningen die naar verwachting rond de zomer van 2020 in verkoop gaan.


Voorgaande fases